Rooms & Suites

The hotel is arranged on three floors, without a lift. On the ground floor, apart from the reception, there is a comfortable lounge where you can sit and drink tea.

L’aulina 1

Té una capacitat de fins a 4 persones. Consta d’una habitació amb llit de matrimoni, 1 bany complet amb banyera i un sofà llit al menjador. Disposa de calefacció, estufa de pellet i cuina totalment equipada. Planta baixa.

Detalls

A partir de 119 per nit


Veure

L’aulina 2

Té una capacitat de fins a 3 persones. Consta d’una habitació amb un llit de matrimoni i una habitació amb un llit individual, 1 bany complet amb banyera, cuina, TV i sofà.

Detalls

A partir de 129 per nit


Veure

El roure 1

Té una capacitat de fins a 8 persones. Consta de 2 habitacions amb dos llits individuals, 2 habitacions amb llit de matrimoni, 2 banys amb banyera, cuina completa, TV i sofà.

Detalls

A partir de 159 per nit


Veure

El roure 2

Té una capacitat de fins a 6 persones. Consta d’1 habitació amb dos llits individuals, 1 habitació amb un llit de matrimoni, 1 bany amb dutxa, Sofà llit al menjador.

Cuina completa i terrassa privada amb taula exterior, zona chill out i barbacoa.

Detalls

A partir de 179 per nit


Veure

Casa completa

Lloguer Casa Completa (Apartaments Aulina1 i 2, Roure 1 i 2) Capacitat per 17 pers. Espai Comú “les Herbetes” totalment equipat, espai sofàs amb llar de foc.

Detalls

A partir de 750 per nit


Veure