Contacte

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres directament si teniu qualsevol consulta sobre l’allotjament. Ens encantaria ajudar-vos!

Localització

Ctra. N-260 Km.92,9,
17813 La Vall de Bianya, Girona
veure mapa

Truca’ns
Turisme Rural Masoveria

Nº Oficial, PG- 000702
Nº Oficial, PG- 000708

Contacta amb nosaltres

Per a qualsevol consulta o dubte podeu contactar amb nosaltres a través del següent formulari de contacte o les nostres dades de contacte


    De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Can Torrotes amb domicili social situat a Can Torrotes, s/n Ctra. N-260 Km.92,9 17813 La Vall de Bianya, Girona, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, Can Torrotes informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment. Can Torrotes informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Can Torrotes es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix en la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@cantorrotes.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.